مشاوره حقوقی رایگان - ايجاد پست همترازی برای جانبازان

باسلام طی رای قطعی ديوان در اموزش و پرورش اعاده بخدمت گرديده ام. اموزش و پرورش از ايجاد پست همتراز و يا برقراری معادل ريالی ان در حكم كارگزيني امتناع ميورزد و به مفاد ماده 8 ايين نامه اجرايی مواد 9 و 11 قانون تسهيلات استخدامي و اجتماعي جانبازان مصوب سال 1374 استناد ميكند در حاليكه برنامه ششم توسعه بعد از ان تصويب گرديده است. ايا ذی حقم يا نه؟ در صورت ذی حق بودن در كجا اقامه دعوی نمايم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میتوانید از مدیر امتناع کننده از طریق دادسرا شکایت کیفری در راستای عدم اجرای رای مراجع قضایی نمایید