مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقتتون بخیر. صیغه ی 98 ساله اقایی بودم که فوت کردن. برای انحصار وراثت اقدام کردم اسمم اومد جزو وراث. حالا پدرشوهرم اقدام کرد اسم منو نداده. درخواست اثبات زوجیت انجام دادم. 98 ساله تو سیستم دائم ثبت شده. به محل کار همسرم مراجعه کردم برای برقرای مستمری. ثبت شد حدود یکسال و نیمه که مستمری میگیرم. حال با دوتا حصر وراثت اقدام کردیم پیش رییس دادگاه حصر وراثت منو حذف کرد. میخوام بدونم با حذف اسم من از حصر وراثت مستمری هم حذف میشه؟ و اگه حذف میشه چه اقدامی باید انجام بدم. سپاس از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.همسرموقت داخل درورثه قرارنمی گیرد.وازوراث همسر مرحوم نمی باشد واز آن مرحوم ارث نمی برید . ولو اینکه صیغه99ساله خوانده شود .بهمین علت ازمستمری همسرتان هم بهرهمند نخواهید شد ودرصورت اطلاع واحدپرداخت کننده مستمری,ضمن قطع مستمری شما,مبالغی که بشماپرداخت شده تماما بازیافت می گردد.ضمنا گواهی حصر وراثت شما غیرقانونی بوده وگواهی حصروراثت پدرشوهرقانونی می باشد.