مشاوره حقوقی رایگان - معامله عتیقه و دستگیری توسط مامور

سلام خسته نباشید دوست بنده توی کار خرید فروش عتیقه هست. و تازگی ها یک معامله با همکارانش از شهرستانها کرده که 22 میلیارد به اسم فروشندگان زمین و خانه و مقداری پول نقد داده و عتیقه رو خریده ولی در مسیر راه با عتیقه دستگیر شده و بردنش زندان و فروشندگان هم دستگیر شده اند سوال من این هست طبق قانون عتیقه رو میدن به میراث فرهنگی و جریمه و زندانم داره آیا اون 22 میلیارد با پول نقد که داده میتواند از فروشنده ها بگیرد یا اونم به اسم دولت مصادره میشود ؟بیشتر نگران این زمین و خانه و مغازه که به اسم فروشندگان که اونا هم به اسم فرزندانشان توی دفترخانه مستقیما سند زدن چی میشه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با شرایطی امکان مطالبه وجود دارد

پرسشگر :

سلام ببخشید یعنی میشود پولی که در معامله داده رو پس بگیرد ؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام معامله به جهت نامشروع بودن جهت فاسد و باطل بوده است با وکیل مشورت نمایید