مشاوره حقوقی رایگان - استعفا اجباری

عرض سلام و خسته نباشید
بنده در شرکتی مشغول بودم و قراردادم تا آخر شهریور بود که بخاطر دلایلی که عرض میکنم خدمتتون آخر خرداد استعفا دادم.
شرکت مدیران خانم چندتایی داشت که یکی از این ها مدیر من بود این خانم تو معاشرت و رفتارهاش اخلاق رو رعایت نمی‌کرد و خانمم متوجه شد وگفت باید لاین کاری عوض بکنی، با شرکت صحبت کردم گفت اول اینجا استعفا بده بعدش میشه فرستاد لاین دیگه که متاسفانه فقط فریب بود و کاری برا من نکردن آیا قابل پیگیری هست؟
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر خودتان استعفا داده اید و فریبشان را نمیتوان ثابت کرد