مشاوره حقوقی رایگان - بلاگر اینستاگرام با بالای ده هزار فالور خانوم

سلام
شخصی عکس و فیلم بنده رو برداشته و در پیج خودش انتشار داده و انتشار مطالب کذب و دروغ با تغییر عکس های بنده بطور بی پایه و اساس بدون مدرک کرده که بشدت هویت من رو تحت تاثیر قرار داده.
ضمنا مضمون و متحوای پیجشون هم تخریب دیگران و نشر اکاذیب هست و از این راه هم درامد کسب میکنند
در صورتی که پیج بنده فقط اموزش ارایش و میکاپ صورت بوده و از لحاظ پوشش بدنی تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشم و تمام تلاش من در راستای زیبا سازی زنان سرزمینم است و پیجم همانطور که در بیو زده شده از اول فیمل پیج یا پیج بانوان بوده است. با تمام این تفاسیر بنده قصد شکایت ایشان به پلیس فتا را دارم. حال به گفته شخص متشاکی که به بنده فحاشی کرده و گفته من اصلا ایران نیستم بنده باز میتوتنم شکایت کنم؟ اگر بله روال قانونی چطور هست؟ متشکرم

پاسخ ها :

نشر اکاذیب در اینستاگرام فحاشی در اینستاگرام اینستاگرام