مشاوره حقوقی رایگان - نشر اکاذیب

با سلام و خدا قوت.
در صورتی که رسانه ای که مد نظر ما است، فعالیت در اینستاگرام باشد و فعالیت سیاسی داشته باشند و به نام مطالبه گری برای یکی از مسئولین شهرستان به نشر اکاذیب و زیر سوال بردن مسئول و تشویش اذهان عمومی شود، اقدام قانونی میشود در این راستا انجام داد؟
این رسانه بدون مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت دارد و تمامی اطلاعات مسئولین و ادارات را دارند و در حال حاضر مشخص نیست از چه شخصی مدیریت می شود.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به پليس و ارشاد گزارش نماييد