مشاوره حقوقی رایگان - هتک حیثیت و نشر اکاذیب

با سلام. کارمند دولتی از بنده شکایت کرده که من پیج اینستاگرامی ساختم و با اون پیج به اون شخص هتک حیثیت و نشر اکاذیب کردم. ولی من حتی خبر ندارم و اون پیج از من نیست ولی میگن سیستمی داریم که نشون داده از تو هست و پلیس فتا هم یک گزارش کلی بدون هیچ ادله محکمی داده که از من هست. هر چی شاهد و مدرک هم بردم بررسی نکردن فقط میگن چون پلیس فتا در گزارش نوشته، پس من هستم. الان دادیار و دادستان هم کیفر خواست روی گزارش پلیس فتا صادر کردن که من ادمین هستم و میخوان بفرستن دادگاه. وکیلم گرفتم ولی کلا هیچ کس حرف من، وکیل و شاهد و مدارک من را گوش نمیکنه فقط میگن ادمین پیج من هستم. حالا میخواستم بدونم در دادگاه کیفری دو هم مثل دادیار و دادستان کلا به دفاعیات و شاهد و مدارک من و بقیه موارد توجه میکنن یا فقط گزارش پلیس فتا و دادستان و دادیار را بررسی میکنن؟ چقدر احتمال داره الکی الکی بدون هیچ سوء سابقه برای من سابقه درست بشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم در مرحله دادسرا وهم در مرحله دادگاه بدوی وهم در مرحله دادگاه تجدید نظر وکیلتون از شما دفاع خواهد کرد