مشاوره حقوقی رایگان - ضبط تضمین

سلام. شرکت y می خواهد یک موافقت نامه با سازمان x ببندد. در راستای ان شرکت y و سازمان x قراردادهای متناظر با سرمایه گذار z منعقد خواهند کرد. آیا شرکت y می تواند طی موافقت نامه از سازمان x بخواهد در صورت درخواست این شرکت ضمانت نامه سرمایه گذاری که به نام او نیست (ضمانت نامه انجام تعهدات سرمایه گذاری که در اختیار سازمان x ) است را ضبط کند. برای اینکه دو ضمانت نامه از سرمایه گذار گرفته نشود.
همچنین سرمایه گذار نیز مطلع خواهد بود از اختیار شرکت y جهت ضبط ضمانت نامه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به نوع قرارداد و احتمالا قبولی یا رد سازمان در این خصوص و خواسته می باشد .