مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سوابق جهت بازنشستگی

سلام خانمی متولد 7/7/1344 که در آبان 1379 شروع کار دارم و از تیر 89 از بیمه بیکاری استفاده میکنم به مدت 14ماه
1_ آیا این مدت جزو سابقه من محسوب میشه ؟
2_ با ورود به سامانه سابقه من تا خرداد 98که پایان کارم بود حدود 18 سال و 11ماه و 17روز محاسبه شده.
3_ با توجه به اینکه خانمها با 55 سال سن و 20 سال سابقه بازنشسته میشن ، من کی میتونم از بازنشستگیم استفاده کنم. چون به اداره مراجعه کردم پاسخگو نبودن و گفتن به سایت مراجعه کنم . با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1- بله اخد بیمه بیکاری جزو مدت بیمه شماست . 2- سوالی در این خصوص نفرموده اید 3- در حدود 1 سال دیگه