مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر سابقه بیمه بیکاری در بازنشستگی

با سلام. من دارای 27 سال سابق بیمه نانوایی هستم که 5 سال آخر دارای سختی کار می باشد و چون سن بنده کم است باید 35 سال بیمه واریز کنم تا بازنشسته شوم.
در صورت دریافت نکردن بیمه بیکاری آیا تاثیر بر این که زودتر از 35 سال بازنشسته شوم دارد؟ یعنی عدم دریافت بیمه بیکاری بر روی سابقه تاثیر دارد یا این که بیمه بیکاری خود را دریافت کنم و 2 سال آخر دوباره واریز کنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. دریافت بیمه بیکاری جزء سوابق محسوب می گردد و محاسبه می شود.