مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب

سلام ...
ببخشید ما چهارتا فرزند هستیم خب مامانم از وقتی به دنیا امده تا الان شناسنامه نداره فعلا این چهار سال شد براش که درست کرد خب الان این براش سه هفته شد که عقدش با پدرم رسمی کرد اما پدرم این چهار سال براش شد قید حیات نیس متاسفانه فعلا ما چهار نفر در شناسنامه مادرم نیستیم فعلا این برام یک هفته شد بخاطر یک درخواست بنویسم برای همین اثبات نسب خب امروز جواب درخواست در امد بهم گفتن که ببرمش دفتر خدمات قضایی بعدش که بردمش دفتر قضایی بهش گفتم مشکلم همین گفت مادر نمیشه اثبات نسب بشه اثبات نسب فقط برای (پدر عمو و پسر عمو) من که شنیدم اثبات نسب برای دو شخص برای (پدر و مادر) فعلا چرا اینا اینجوری گفتن خب بعدش در درخواست اشتباه بود که مثلا ننوشته بود که پدر این چهار فرزند در قید حیات نیس .... فعلا که اینجوری شد لازم است دوباره یه درخواست دیگه بدم یا لازم نیس مشکلی نداره بعدش هم چقدر طول میکشه تا تموم بشه بعدش فقط همین درخواست بدم به دفتر قضایی بعد که دادم دفتر قضایی یه پیام برام میات اولی که هیچی دومی که میاد باید رمز که برام فرستادم برم برای کافی نت با شماره ملی بدم خب بعدش چی میشه لطفا بی زحمت جواب من بدید خیلی ممنون بابت زحمت شما ...

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه سوالتان واضح نیست . جهت اخذ توضیح مراجعه حضوری به وکیل داشته و توضیحات ارایه دهید