مشاوره حقوقی رایگان - ازمایش تشخیص پدر فرزندی

باسلام خدمت اساتید محترم
بنده زوج هستم و مدت 5 سا با همسرم زندگی مشترک کردیم که حاصل این ازدواج دو دختر 3 ساله است بابت مشکلات اخلاقی متعدد همسرم دادخواست عدم امکان سازش دادم و بابت دو مورد رابطه نامشروع همسرم شکایت کردم که در هر دو حکم اشد مجازات اصلی و تکمیلی صادر شد و ازشون سلب حضانت شد و فرزندان با حکم قطعی به بنده واگذار شد حالا عکس ها و متن پیامهایی از ایشان بدستم رسیده اتفاقی که حاکی از این ارتباط های ( جنسی ) در زمان بنده سر کار بودم و هنوز فرزندانم بدنیا نیامده بودن است . حالا چطور و از چه طریقی میشود با ازمایش یا هر اقدامی چه از طریق قضایی یا بصورت شخصی ازمایش از فرزندانم بگیرم که مطمین شم فرزندان بنده هستن چون واقعا عذاب میکشم
ممنون از وقتتون .التماس دعا

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سونيت نداشته باشيد و در صورت نياز مشاوره تلفني بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به صورت شخصی بدون شکایت آزمایش دی ان ای انجام بدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

آزمایش دی ان ای م دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام انجام آزمایش امکان ندارد بهتر است به این مسائل فکر هم نکنید
حتی فکر کردن به این مسائل هم باعث آسیب به دختران شما خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید آزمایش دی ان ای انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قاعده فراش اصل بر آن است که اطفال متعلق به شما می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اثبات نسب دهید و برای تست دی ان ای به عنوان قیم قانونی انها میتوانید درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست اثبات نسب دهید و برای تست دی ان ای به عنوان قیم قانونی انها میتوانید درخواست دهید