مشاوره حقوقی رایگان - با یک زن ناخواسته اشنا شدم که فکر میکنم قصد اخاذی دارد

سلام بنده یک زن رو در باغ خود به خاطر نداشتن سرپناه و دلایل دیگر جای دادم و به مدت سه سال است که گرفتار شده ام ایشان بعد از یک سال که اینجا بود یکدفعه گفت که من باردار هستم تا من آمدم حرکتی کنم بچه به دنیا آمد یعنی دقیقا بچه روز قبلی که ما قرار گذاشتیم برای سونوگرافی بریم بچه در باغ به دنیا آمد و من خودم بچه رو بدنیا آوردم
بعد این خانم با چندین نفر دیگه هم هم بستر شده بود که با مدرک حرف میزنم حتی زندگی قبلش هم به خاطر رابطه نامشروع منجر به جدایی شده
الان میگوید بچه برای من است و هم زندگی اول مرا دارد خراب میکند و دنبال مواد و رابطه نامشروع است که به آبروی بنده زده
چون‌ پدر من در شهر سرشناس است و این موضوع دارد به آبروی خانواده میزند بدون رفتن به دادگاه چگونه میتوانم آزمایش انجام بدم که نسبت بچه مشخص شود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود میتوانید نسبت به آزمایش DNA اقدام نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید درخواست dna بصورت خصوصی به آزمایشگاه بدهین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به یکی از مراکزی که آزمایش دی ان ای انجام می‌دهند مراجعه بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست آزمایش DNA را نمایید
شما میتوانید دادخواست نفی نسب را اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدون رفتن به مراجع قضایی امکانپذیر نیست
شما یا خودتان را مسخره کرده اید یا اینکه در جریان نیستید مخاطب شما وکیل است و روزانه هزاران مورد از این داستان ها را کارگردانی میکند! اگر شرایط این خانم چنین بود چرا ایشان را پناه دادید ؟ اگر که خیر پس این جریان دیگر چیست ؟!!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست از دادگاه تقاضای آزمایش نمایید