مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام و خسته نباشید. من حدود 10 سال هست که برای یک شرکت مشاوره مهندسی مشغول به کار هستم و مدرکم را برای رتبه بندی شرکت استفاده می کند. این شرکت قرارداد امسال را هنوز به من نداده و هر روز به هفته بعد موکول می کنند. اما بیمه ام را پرداخت کرده اند. میخواستم بدونم من می‌توانم بابت قرارداد شکایت کنم و از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ این در حالی است که شرکت به خدمات من نیاز داره و نامه عدم نیاز را نخواهد داد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اول اظهارنامه بفرستید و اعلام کنید دیگر اجازه استفاده از مدرکتون رو ندارن و متذکر شوید در صورت عدم اعتنا شکایت کیفری خواهید نمود