مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام خدمت شما بزرگوار انشاالله که سال خوبی داشته باشید بنده کارگر شهرداری هستم و حدوداً 18سال در شهرداری در قسمت های مختلف مشغول به کار بودم حدوداً 6سال در آتش نشانی مشغول بودم که در محل کارم دچار تنگی نفس شدم و با مراجعه به پزشک متخصص تشخیص دادن که ذات الریه گرفتم و به مدت دو ماه درگیر بیمارستان بودم و به گفته پزشک متخصص 33درصد ریه هام رو از دست دادم در ضمن اون موقع که در آتش نشانی بودم زیر نظر شرکت های خصوصی بودیم و الان چند سال از مریضم گذشته و الان شهرداری به خاطر ناتوانی در کارم بنده رو اخراج کردن میخواستم بدونم حالا که اون شرکت رفته من باید چی کار کنم آیا میتونم شکایت کنم لااقل دیه بگیرم راستی مهم تر از همه این که به خاطر عفونت ریه طحالم و از دست دادم به خاطر اینکه عفونت به طحالم زد و آبسه کرد به خاطر همین مجبور شدم طحالم رو بیرون بیارم ممنون میشوم اگر بنده رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام کنید تا در کمیسیون پزشکی بررسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درخواست کنید تا بررسی کنند نتیجه قابل پیش بینی نیست

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. پس از تشخیص اینکه نارسایی ایجاد شده ناشی از کار در شهرداری بوده است ، شهرداری موظف به پرداخت حق و حقوقات شما خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیریست بر اساس مدارک پزشکی و پرونده بیمارستان می‌توانید درخواست آن را از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه جامع اداره کار بطرفیت شهرداری در دفاتر پیشخوان دولت شکایت مطرح نمایید و نیز تقاضای ارجاع به کمیسیون پزشکی جهت از کار افتادگی مطرح نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام در صورت قصور کارفرما امکان مطالبه هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد