مشاوره حقوقی رایگان - خودرو ليزينگی

سلام بنده يک خودرو ليزينگی مشغول به کار در فولاد مبارکه اسفندماه 96برای برادرم با امتياز کار خريديم و 7500000 را برای تمديد قرارداد کل پول ماشين را پرداخت نموديم صاحب خودرو دروغ های زيادی درباره درآمد ماشين به ما گفت که پس از گذشت يک ماه کارکرد برای ما ثابت شد واو قول داده بود از سال 97قرارداد خودرو را در شرکت درست کند که قراردادي درست نکرد.وبا ضمانت بنده تاکنون ماشين مشغول کار است اما شرکت ديگر به ماشين نياز ندارد صاحب ماشين با آبروريزی 3ميليون از هفت و نيم را از برادرم گرفته و مجددا با آبروريزی در محل بقيه پول را می خواهد اقدام به فروش ماشين کرديم کسی هم نمی خرد تکليف ما چيست ماشين هم تا اواخر سال 98در رهن است قابل ذکر است که در قول نامه تمديد کردن قرارداد کار ماشين با فروشنده را نوشته ايم چگونه می توانيم از فروشنده شکايت کنيم من واسطه برادرم هستم برادرم مشکل روحی و روانی پيدا کرده چونکه بدهی زياد دارد و پول اين ماشين را نزول کرده و خريده است.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فرایندخریدلیزینگی دراین شرایط پیچیده است،حضوری به یک وکیل مراجعه کنید.موفق باشید