مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و درخواست مهریه به دلیل اعتیاد

من همسرم اعتیاد به شیشه داره. دوبار فرستادمش کمپ ترک اعتیاد اما بعد از ده رور دوباره شروع کرده. فوق العاده بدبین هست بهم و تهمت های ناروا میزنه تو فاز توهم.
من چطوری میتونم دادخواست طلاق بدم و اعتیاد ایشونو ثابت کنم برای قاضی؟؟؟؟
و اینکه تنها دارایی ما یه آپارتمانه که، سه دانگ سه دانگ به ناممونه. و وام آپارتمانو پدرش قسطشو میده. در واقع الان هیچ شغلی نداره و خرجیمونو خانواده ها میدن.
من میتونم این سه دانگو برا مهریه بردارم؟؟؟ یا دادگاه قسط بندی کرد با توجه به اینکه خودش درآمدی نداره الزامی برای پرداخت مهریه از طرف ایشون هست؟؟؟
چطوری میتونم به قاضی ثابت کنم که این سه دانگو جز مستثنا به حساب نیاره؟؟؟ چون دوتا طفل زیر پنج سال دارم، باید یه سرپناهی داشته باشم بتونم بچه هامو بزرگ کنم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام منزل مسکونی از مستثنیات دین است با استناد به اعتیاد و تخلف از شروط ضمن عقد می توانید دادخواست طلاق بدهید و استعلام از کمپ و معرفی به پزشکی قانونی و تست اعتیاد را تقاضا کنید