مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سهم ارث

براي فرستادن احضاريه دادگاه اگر شخص مورد نظر قيل از ترك كسور به خواهر خود وكالت داده باشد ايا خواهر شخص مورد نظر موظف هست كه احضاريه را دريافت كند يا ميتواند توجهى به احضاريه نكند

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر وکالت اعطایی شامل موضوع پرونده مطروحه شود میتواند برای برادرش وکیل تعیین کند در غیر اینصورت از پذیرش اوراق امتناع و اعلام نماید آدرس مخاطب اینجا نیست که النهایه رای غیابی صادر خواهد شد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احضاریه دادگاه بنام هر شخصی باشد همان شخص میتواند دریافت یا استنکاف کند . سایرین نیز میتوانند از دریافت خودداری نمایند ولی با توجه به ایجاد سیستم ثنا ابلاغ دستی دیگر منسوخ میشود .