مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی اپارتمان

با سلام. واحد اپارتمانی اینجانب دارای پارکینگ اختصاصی ثبت شده در سند با محل و متراژ مشخص شده میباشد. یکی از واحدها هنگام ورود و خروج از پارکینگ صدمه جزیی به سپر ماشین من وارد کرده و این کار با بررسی دوربینها مشخص شده است. قبل از دیدن دوربینها این کار را عنوان نکرده و صدایش را در نیاورده است. من تصمیم گرفتم در محدوده پارکینگ خودم پشت اتومبیلم یه حفاظ فلزی متحرک نصب کنم تا از حوادث اینده جلوگیری کرده باشم. با توجه به اینکه پارکینگ اختصاصی ثبتی ملک خصوصی بنده میباشد ایا واحدهای دیگر میتوانند اعتراض کنند یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر اقدام شما باعث تضرر دیگران نشود خیر

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتی که داخل در محدوده متراژ باشد توجیه دارد ولی اگر حتی یک سانتیمتر خارج از محدوده باشد جزو مشاعات محسوب شده و سایرین حق ممانعت دارند . اگرچه مورد اولی که گفته شد نیز طرفداران و مخالفینی دارد

یک وکیل

درسته پاركينگ اختصاصي ست لاكن ايجاد حفاظ و نحوه استفاده شما نبايد موجب ورود اسيب به خودروهاي همسايه گردد يا احتمال عقلايي بر ايراد ضر ر برود در اينصورت مي توانن خسارت چيده شدن حفاظ و از شما يا دادگاه تقاضا كنن