مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل ودیعه توسط مالک

یک ماه پیش زمان اجاره منزل بنده تمام شد و در همون زمان خونه رو تخلیه کردم و تحویل مالک دادم. مالک خونه رو تحویل گرفت و یک میلیون بابت قبض و نظافت نگه داشت و اینو توی برگه نوشت و امضا کرد و اجاره نامه رو گرفت.
حالا ادعا میکنه داکت اسپیلت و شیرآلات خراب شده و اون یک میلیون رو بابت خسارت نمیده درحالی که خونه رو سالم تحویل گرفته بود، البته توی برگه قید کرده که پول بابت قبض و نظافت نگه داشته شده
حالا سوال اولم اینه که اجاره نامه رو ندارم چجوری باید شکایت بکنم؟
و اینکه چجوری ثابت بکنم خونه رو سالم تحویل داده بودم؟
و اینکه اجاره نامه به نام برادر این کسی بود که خونه رو تحویل گرفت و برگه رو امضا کرد و خود کسی که اجاره نامه به نامش بود حضور نداشت، از کدومشون باید شکایت بکنم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام از املاک تنظیم کننده قرارداد اجاره تصویری از اجاره نامه را دریافت و مطالبه وجه باقیمانده را بنمایید موجر باید ثابت کند که خسارت وجود داشته و منتسب به عملکرد شماست

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اوولا اجاره نامه متعلق به شما بوده م نمی بایست به موجر تحویل میدادید. ثانیا برگ برنده شما همان بابت قبوض و نظافت بوده که درج شده بود ولی اکنو ندارید. ثالثا دادخواست مطالبه وجه به شورا بدهید و هردو برادر را خوانده قرار دهید

یک وکیل

اجاره نامه را كجا تنظيم كرديد اگر در بنگاه خب يه نسخه بگيريد بنظرم چندان مفيد فايده نيست چون مبلغ يك م ت كه در ظهر قراداد امضاء شده در متن اوليه اجاره نامه نيست
اگر نتوانيد از بنگاه بگيريد به شوراي حل اختلاف مستقر و مربوط به ملك اجاره شده رجوع كنيد و تشكيل پرونده راجع تمام موارد بدهيد
٢- عرف حكم مي كند هنگام تحويل محل ، نسبت به عيوب احتمالي ، توافقي بين طرفين مكتوب نوشته مي شود
بر فرض اينكه موجر بعد از تحويل متوجه خوابي و نقصي در لوازم و ابزار ملك اجاره ايش شده و مدعي ست شما مسبب ان ايرادات هستيد
بايد در دادگاه و - با ارجاع به كارشاس ادعايش را ثابت كند