مشاوره حقوقی رایگان - وصول وجه چک متوفی

چک برگشتی از متوفی داشته و از طریق دادگاه جهت وصول آن از خانواده متوفی و ماترک وی اقدام کرده ایم ولی قاضی دادگاه از ما انحصار وراثت می خواهد و ما دسترسی به انحصار وراثت نداشته و خانواده متوفی همکاری نمی کنند.
از طرفی از طریق دفتر اسناد رسمی از اداره ثبت احوال وراث مرحوم استعلام و پاسخ رسمی داده شده و همسر و دو فرزند او را معرفی کرده و پدر و مادر ایشان فوت کرده اند ولی قاضی آنرا کافی نمی داند و می خواهد رد دعوا کند چه کاری از دست ما بر می آید.
آیا این مدرک کافی نیست و آیا بجای رد دعوا از طریق خود دادگاه نباید این استعلام صورت پذیرد.
با تشکر از پاسخی که خواهید داد

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام به شورای حل اختلاف محل فوت متوفی مراجعه و از ثبت کل آنجا استعلام کنید اگر گواهی انحصار وراثت گرفته باشند به دادگاه خود اعلام کنید تا از ان مرجع استعلام نماید در غیر اینصورت بعنوان طلبکار میتوانید تقاضای انحصار وراثت دهید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . با مراجعه به شورای حل اختلاف میتوانید برای نامبرده گواهی حصر وراثت بگیرید و دعوای خود را مجدد مطرح کنید