مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

با سلام و خسته نباشید. من توسط اقوام در شهرستان به خانومی که قرعه‌ کشی میزاشتن، معرفی شدم. یک قرعه کشی 20 میلیون تومانی بیست ماهه گذاشتم. چون راه دور بودم، هر ماه سر وقت 1میلیون کارت به کارت کردم. رسیدها رو نگه داشتم. حالا شانزدهمی برای من در اومده. حالا که نوبت من رسیده میگه همون 16میلیون پول خودتو میدم. نمی‌تونم برسونم. بهونه کرده چون شیرینی بزرگی ندادم. در اصل 4 ماه هنوز از قرعه کشی مونده فقط از پولم استفاده کرده و کاسبی کرده. به قبلی ها که اسمشون در اومده بود کامل 20 تومن داده که چند ماه پیش برای من در اومده بوده به خاطر دور بودن سوء استفاده میکنه و جابجا میکنه ولی نتونستم ثابت کنم. خواهش میکنم راهنماییم بکنید.

پاسخ ها :

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

سلام ، تحت عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قانونا راه چاره ای ندارید مبالغ پرداختی تان اگر به دستگاه قضا مراجعه کنید به شما رای داده میشود نه اضافی . ولی بهتر است با تعامل مشکل را بواسطه همان اقوام معرفی کننده حل کنید