مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، وقت بخیر. برای مهریه از طریق دادگاه اقدام کردم. ماشین فک پلاک کرده و خونه را اجاره داده و وسایلم را در اتاقی گذاشته. مغازه ای دارد که هنوز سندش به ثبت نرسیده اما قبض آب و برق به نامش است. آیا از تاریخ شکایت من به علت ضرب و جرح او می‌تواند اموال را بفروشد؟ در ضمن تمام حقوق و طلاهای من در ساخت مغازه استفاده شده. تو را خدا راهنمایی کنید. اجرکم عندالله

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام میتواند بفروشد اما شما هم میتوانید توقیف اموال انجام دهید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام فرار از دین محسوب نمیشود. تاریخ ضرب و شتم ربطی به فروش اموالش ندارد. طلاهایتان اگر ثابت شود مال شما بوده ( نه اینکه ماذون در انتفاع بوده باشید ) قابل استرداد است