مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه یائسه

آیا زوجه یائسه به علت اینکه زوج او نابارور می باشد، با اینکه خود او هم قابلیت بچه دار شدن را از دست داده است، می‌تواند درخواست طلاق بدهد؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام در موضوع سوال بعید است که بتواند حکم طلاق به این دلیل اخذ نماید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام...‌ اگر‌شروط ضمن عقد امضا شده باشد تا حدی قابل اقدام است...

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . این ویژگی مخصوص کسانی است که خود امکان بچه دار شدن دارند ولی با توجه به معایب شوهرشان به لحاظ عدم باروری دچار عسر و حرج میشوند نه کسانیکه خود امکان باروری ندارند