مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل نازایی مرد

با سلام. اگر مرد از طریق طبیعی نتواند بچه دار شود ولی با روش های نوین باروی این امکان وجود داشته باشد، آیا برای زن امکان درخواست طلاق به دلیل نازایی مرد وجود دارد؟ و آیا دادخواست مورد قبول واقع میشود؟
باتشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام رویه دادگاهها در این خصوص متفاوت بوده برخی اعلام میکنند باروری به طریق نوین هم باروری است اگرچه اکثر شعب این نظر را رد میکنند

یک وکیل

وقتي درمان دارد بعيده طلاق عسر و حرجي را بپذيرن مگر اينكه همين پروسه درمان تا نتيجه گيري مدت زمان نسبتا طولاني زمانبر باشد كه اين مدت مشقت و بلاتكليفي براي زن ايجاد مي كند