مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت مال توسط مالک مال

سلام
من با یکی از دوستان شراکت کردم
به این صورت که کار از من و سرمایه شامل تجهیزات یک دپارتمان املاک از ایشون
جواز و اجاره نامه هم به نام من بوده
موعد اجاره هم در تاریخ 30/10/98 تموم شده و تخلیه کردم اونجا رو
حالا ایشون از من برای مسائل مالی شکایت کرده البته در تاریخ تیرماه 98 شکایت کرده
بین این تاریخ هم من استفاده ای از لوازم ایشون نکردم
حالا مساله ای که هست اینه که ایشون نمیاد لوازمشو جمع کنه ببره
و افتاده گردن من و منم جایی برای نگهداری ندارم
اگر ممکنه راهنمایی کنید چجوری میتونم مجبورش کنم بیاد ببره لوازمش رو
ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدوا اظهارنامه بفرستین که اسبابش رو تحویل بگیره اگر پس از انقضای مهلت مزبور اقدام نکرد محلی رو اجاره کرده اموالش رو منتقل به آن مکان کنید و در آخر اجاره محل مزبور رو مطالبه کنید اگرچه به نظر میرسد از طریق شورای حل اختلاف نیز قادر به تقدیم دادخواست رفع ممانعت از حق میتوانید بشوید