مشاوره حقوقی رایگان - خلاصی از اثاثیه مستاجر

سلام
بنده طبق قانون حکم تخلیه خانه راگرفتم واثاثیه مستاجرروطبق قانون چون خودمستاجرتحویل نگرفت داخل مکان دیگری (انبار)گذاشتم وحالا مستاجربرای تحویل اثاثیه خودمراجعه نمی کند.تکلیف اثاثیه اگرمستاجرمراجعه نکردووسایلش خراب شدیاصدمه ببیندچیست؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به امین سپرده شده باشد مسولیتی متوجه شما نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر اثاثیه به طور امانت نزد شما یا شخص دیگری است امین محسوب و در فرض صدمه و آسیب در صورت عدم تعدی و تفریط امین مسئولیتی ندارد اگر با اذن ایشان داری از آن را به عهده گرفته‌اید می‌توانید حساب زمان تصدی را از ایشان دریافت کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.به اجرای احکام مراجعه کنیدوضمن درخواست ازخودرفع مسئولیت کنید.البته تاهنگام تحویل به نماینده اجرای احکام یامستاجرقبلی،بایدازوسائل مواظبت متعارف کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه به امین سپرده شده است مسئولیتی متوجه شما نمی‌باشد‌. در ضمن زمانی امین مسئول خواهد بود که تعدی و تفریط کرده باشد. از سوی دیگر اگر با اذن مستاجر این اقدام انجام شده باشد بایستی حساب زمان تصدی از مستاجر اخذ شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صورت برداری کنید و با اظهارنامه به وی اطلاع دهید تا اموالش را ببرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام‌
ضمن ارسال اظهارنامه صورت اموال را به ایشان ارائه دهید.
اگر به صورت امانت سپرده شده باشد مسئولیتی متوجه شما نمی باشد‌.