مشاوره حقوقی رایگان - بیرون ریختن چند میز مستاجر

سلام خسته نباشید
پدر بنده یه مغازه داره که دست برادرم بوده و قراردادش تموم شده و تخلیه و کلید تحویل داده و فقط سه عدد میز مونده بوده که گفتن بعداً میبرم و الان که بهشون برا جابجایی میز ها گفتم اهمیت نمیده برای تخلیه مغازه با این شرایط چه راه قانونی هست ممنون که راهنمایی می‌فرمایید.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بزنید که ظرف دوروز بیاد میزهارا برداره وگرنه مسئولیتی نمیپذیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برای ایشان اظهارنامه ارسال و درخواست کنید وسایل خود را ببرید ودرصورت عدم تخلیه باید اجرت المثل پرداخت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
وسایل را به جای دیگری منتقل نمایید و شما باید از وسایل نگهداری نمایید

و شما میتوانید دادخواست تخلیه فوری
مطرح نمایید و باید درخواست تعیین امین برای نگهداری از وسایل را نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ارسال اظهارنامه مهلتی جهت تحویل میزها بدهید در صورت عدم افاقه مسئولیتی در نگهداری ندارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میز آنها را به مکان‌ دیگر منتقل کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق شورای حل اختلاف درخواست تخلیه فوری مطرح نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

به ایشان اظهار نامه رسمی مبنی بر تخلیه کامل بدین.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دستور تخلیه فوری از طریق دفاتر خدمات قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر مشکل حل نشد به ناچار باید دادخواست بدهید و اگر حاضر به تحویل و تخلیه نشد اموال به امین سپرده می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهار نامه ارسال و درخواست تخیله کنید در صورت عدم نتیجه دادخواست بدهید