مشاوره حقوقی رایگان - بالکن و پنجره مشرف به واحد مسکونی

با سلام ما چند واحد مسکونی در یک آپارتمان شمالی هستیم ، که ملک ساختمان ما جهت ساخت آپارتمان کنونی مقداری عقب نشینی کرده که در نتیجه این تعریض حدود 150 تا 200 متر مربع یک فضای خالی جلوی ساختمان و جزو کوچه شده حال ملک مجاور که اونم شمالی هست جهت ساخت اقدام کرده و با توجه به دستورالعملها و نامه های میراث فرهنگی تعریض آن لغو شده و با اینکه معبر این ملک 6 متری میباشد مجوز ساخت 4/5 طبقه به استناد فضای ایجاد شده ملک ما گرفته با تراکم همکف 100 درصد و دو به بعد 80 درصد (زمین ملک مذکور حدود 300 متر می باشد ، حالا علاوه بر موارد ذکر شده اقدام ساخت بالکن و تعبیه پنجره در فضای ایجاد شده جلو ساختمان ما کرده که این بالکنها و پنجره ها اشراف 100 در صدی بداخل واحدهای ما داره و با توجه به اینکه این فضا از تعریض ما ایجاد شده و بالکنها چسبیده به دیوار حیاط ساختمان ما می باشد و حیاط هم کلا طول کمی حدود 3 متر داره بالکنهای ایجاد شده هم تا بالکنهای ما همین حدود سه متر فاصله رو داره ، که این موضوعات باعث دردسر ما شده ، خواستم ببینم ما چکاری میتونیم انجام بدیم چون خانواده هامون با این وضعیت آرامش و خونه هامون امنیت نداره. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به شهرداری تقاضای توقیف عملیات ساختمانی نمایید . یا باید از شما رضایت داشته باشند یا مشرفیت به خانه شما خلاف است