مشاوره حقوقی رایگان - احداث بالکن مشرف به حیاط

با سلام
خانه ما رو به شمال هستش. خانه جنوب شرق ما از قبل پنجر‌ه ای مشرف به حیاط ما دارد که قانون 170 سانتی متر را رعایت نکرده بود. به تازگی بالکنی به ساختمان خود اضافه کرده، که مشرف به حیاط پشتی ماست. آیا امکان شکایت هست؟

پاسخ ها :

شکایت از همسایه به دلیل احداث بالکن مشرف به حیاط احداث بالکن مشرف به حیاط توسط همسایه احداث بالکن مشرف به حیاط بالکن مشرف به حیاط بالکن مشرف به همسایه بالکن مشرف ضوابط بالکن ها بالکن