مشاوره حقوقی رایگان - نم حمام

سلام و وقت بخیر بنده مدت یکسال مستاجر خانه ای شدم که دیوار حمام با دیوار حیاط که الان بصورت انباری دراورده یکی هست الان نزدیک یکماهی هست که همسایه شاکی که اب انبار فاضلاب پر شده و باعث ازارشان میشود و بنده چاه رو تخلیه کردم الان هم دوباره بهانه اورده که لوله شکسته و با شلنگ اب کل زندگیمو خیس کرده در صورتی که باید تا 20 روز دیگه تخلیه کنم الان من باید چیکار کنم؟ فحاشی کرده و خسارت هم زده

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هزینه تعمیرات کلی با موجر است نه با مستاجر به ایشان بگویید پیش قدم و حل مشکل نماید ولی بخاطر فحاشی همسایه با وجود دلیل میتوانید احقاق حق کنید