مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در ثبت نام شخص حقوقی در سامانه ثنا

برای شخص حقوقی میخوام در سامانه ثنا ثبت نام انجام بدم اما مرحله مدیریت حساب کاربری پیغام میده کد ملی وارد شده برای مدیر با کد ملی ذخیره شده سیستم متفاوت می باشد کد ملی که وارد میکنم قبلا در سامانه ثبت نام کرده و رمز و کاربری داره میشه بفرمایید مشکل کجاست

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از دفاتر خدمات قضایی کمک بگیرید . سیستم آنها متفاوت و خاص خودشان است