مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با چاقو

سلام دو روز پیش خانوادم و من تو ماشین بودیم و یک نفر با چاقو بهمون حمله کرد ولی ما از ماشین پیاده نشدیم و جرمش فقط تهدید با چاقو بود میخاستم ببینم اگه پرونده تشکیل بشه و بره دادگاه بعد ما رضایت بدیم این اقا باید زندان بره یا خیر؟ و اینکه اگر ما بخایم یه تعهد نامه بگیریم که با ما و زندگیمون کاری نداشته باشه برای نوشتن متنش میشه کمک کنید؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا رضایت هم دهید مجازات دولتی را خواهد کشید ثانیا تعهد چاره کار نیست