مشاوره حقوقی رایگان - امتناع موجر از پرداخت ودیعه

سلام24 اذر94 مغازه مورد اجاره را با حضور مالک در بنگاه مربوطه فسخ کردم. مانده حساب من شد یک میلیون و دویست و بیست و هفت هزار تومان. توافق شد. دویست وخورده اش بابت آب و برق و گاز برداشته و یک میلیون بمن برگردانیده شود. مالک پرداخت وجه مانده را به تصفیه حساب اداره دارایی شغلم منوط کرد. پس از گذشت سال مالی و ارایه تصفیه مالیات مالک دبه دراورد. که مستاجر بعد از تو صورت حساب آب و برق و گاز تو را داده بمبلغ حدود240هزار تومن. فیش ها در تاریخی بود که نه تنها با حضورم در انجا مطابق نبود "بلکه اساسا مبلغ را با توافق پیشاپیش پرداخت کردم. به بنگاه مربوطه مراجعه کردم او گفتگوی هنگام فسخ را تایید میکند اما درجایی که نوشته بود پیدایش نمیکند. بنده با تماس های مکرر با مالک و کدخدا مردی دو اشنا طرفین موفق به دریافت وجه نشدم. بنگاه هم بیش از این تلاش نمیکند. ایا از بنگاه شکایت کنم موثر است یا از مالک.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بنگاه یک واسطه است علیه وی نمیتوانیدشکایت نمایید.موفق باشی