مشاوره حقوقی رایگان - قطع آسانسور به دلیل عدم پرداخت شارژ

سلام سوال داشتم ما تو یک آپارتمان اداری هستیم 6 طبقه و 2 طبقه اول اداری و باقی مسکونی حالا الان 4 ماهه اسانسور طبقه اول و دوم رو قطع کردن
ما در طبقه اول یک واحد داریم برای آرایشگاه موتور آسانسور خراب شد 4 ماه پیش و بعد از اون مدیر مسکونی بعد از تعمیر فاکتور 14 میلیونی اونم با اسرار ما اداری ها تحویل داده و گفته واحدی باید 400 تومان بدن ما اداری ها گفتم شما دارین مبلغ رو بالا میگین باید کارشناس بیاد تایید کنه اونا هم گفتن نه حتی کلید موتورخونه رو هم نمیدن و اجازه نمیدن کارشناس بیاریم از اون زمان طبقه اول و دوم رو قطع کردن که تا شارژ ندین همینه الان شکایت کردیم بعد از کلی شورای حل اختلاف و دادسرا رفتن مامور دادن مسالمت آمیز حل بشه بعد ماموره میگه میتونن قطع کنن آسانسورو بخاطر شارژ ندادن شما آیا این درسته یا غیر قانونی اگر غیر قانونی هستش ممنون میشم بندشو بفرمایید تا ما به این ماموره بگیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام وفق قانون در صورت عدم پرداخت شارژ مدیر ساختمان میتواند امتازات مربوط به مستنکف را قطع نماید ولی این قطعی نباید به سایر سکنه خلل وارد آورد