مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پارکینگ (فروش موتور- تهدید)

سلام من دوسال در یکی از پارکینگهای ناجا در تهران کار میکنم. هفته اول که کار میکردم مالک پارکینگ رو داشت انتقال میداد به مکان جدید من رو گذاشت پارکینگ قدیمی و ماشین ایسوزو میفرستاد موتور بار میزدیم و اون اونجا تحویل میگرفتم که بعد از اینکه من به محل جدید رفتم تازه فهمیدم که حدود 900 تا موتور فروخته و ازون به بعد منو بیچاره کرده تا صدام درمیاد میگه فیلم بار کردنت رو دارم ازت شکایت میکنم و دوسال من نه حقوقی گرفتم در حد ماهی 800 تومن میده. الان شماره و ادرس خریدارش رو پیدا کردم. چجوری میتونم و از کجا باید برم اقدام کنم که اینو به سزای اعمالش برسونم و خودمو خلاص کنم و حقوقم رو بگیرم.؟؟ در ضمن تو ناجا اشنا زیاد داره.
اگر وکیل بخوام بگیرم برای وزارت کار چقدر هزینه باید پرداخت کنم؟
راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مشورت با وکیل مجرب اقدام کنید . مشکلی پیش نمی آید شما کارمند ایشان بوده و به دستور وی اقدام کرده اید . هزینه ها توافقی است