مشاوره حقوقی رایگان - برگ کمپانی

من سال 97 یه خودرو صفر خریدم و فقط بمن برگ سبز دادن و برگ کمپانی ندادند امروز برای انتقال سند در دفترخانه متوجه شدم که ماشین برگ کمپانی ندارد لطفا راهنمایی کنید که به کجا مراجعه کنم و چه مدارکی لازم است و چقد زمان میبرد که المثنی بدهند باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

جهت اقدام به پلیس بعلاوه 10 و پلیس راهور مراجعه کنید . زمان و هزینه قابل پیش بینی نیست