مشاوره حقوقی رایگان - چک ، سفته ، ضمانت پرداخت بدهی

با توجه به تورم و اینکه معلوم نیست در سال های آینده ارزش پول ملی چقدر کاهش یافته باشد، اگر بخواهیم به کسی تضمین بدهیم که به مدت ده سال از الان، سالی پانصد میلیون تومان به ارزش امسال پول میدهیم، بهترین راه چه نوع قراردادی است که در دادگاه هم ضمانت اجرایی داشته باشد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عنوان تعهد نامه مالی در یک دفترخانه اسناد رسمی کلیه شروط خود را قید کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به جای پول طلا تعیین کنید و پول را تبدیل به طلا کنید و هر سال گرم مشخصی طلا تعیین کنید و پول گرم طلا را پرداخت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در قرارداد شرط نمایید که سالانه مبلغ 30 درصد به مبلغ اصلی اضافه خواهد شد

و در صورت عدم پرداخت مبلغ در موعد مقرر ، بدهکار باید وحه التزام روزانه به مبلغ .... تومان به عنوان خسارت وجه التزام تأخیر در انجام تعهد علاوه بر مبلغ اصلی پرداخت نماید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی تنظیم گردد
باید دید هدف و مقصود ‌شما چیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس تورم سالیانه میزانی را به مبلغ اضافه کنید که البته معمولا تورم اعلامی کمتر از تورم واقعی است بنابراین این مسأله را هم در نظر بگیرید و حتما یک تعهد نامه مالی در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولا از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام کنید و دوما با توجه به کاهش ارزش پول ، بهتر است معادل آن طلا تعیین کنید یا اینکه قید شود هر سال 25 درصد به اصل پول اضافه شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید قرارداد خود را در دفاتر اسناد رسمی تنظیم کرده و کلیه نکات مد نظر طرفین در آن بطور واضح و شفاف قید کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به تفاسیر موجود بهتر است میزانی طلا را معین کنید که در افت ارزش پول و تورم قابل جبران باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید نوع مرائده مالی و نوع قرارداد مشخص بشود تا جنبه ربوی پیدا نکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینطور قراردادی ربا محسوب می شود اما در قالب قرارداد شراکت یا جعاله یا مرابحه و.....باید قراراد منعقد شود مثل بانکها

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید معادل 500 میلیون تومان هر سال به دلار یا طلا مبلغی را تعیین نمایید و یا در قرارداد قید کنید سالانه 40 درصد به مبلغ پرداختی سال قبل اضافه گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد مضاربه که شبهه ربا نداشته باشد تنظیم گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که پول به چه دلیل در اختیار شما قرار داده شده اگر قرض باشد ربا محسوب می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با توجه به توافق و شرایط تورم سالیانه مبلغی را توافق نمایید و به مبلغ اصلی اضافه نمایید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام افزایش با نظر به شاخص تورم بانک مرکزی را در قرارداد درج بفرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تنظیم قرارداد باید توسط وکل صورت گیرد