مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت پرداخت بدهی

من تو یه فروشگاه کار فروش رو انجام میدادم حق و حقوقم رو امروز فردا کردن نزدیک نه ماه براشون فروش داشتم که دوازده درصد فروش پورسانت من بود نزدیک هشتاد میلیون میشد .پولم رو ندادن و در عوض یه دستگاه نجاری که اصلا ازش سر در نمیارم گذاشتن پیشم یعنی گفتم به جای بدهیتون برمیدارم ولی الان رفتن شکایت کردن گفتن سرقت کرده در حالی که من یه ریال هم بابت کارکردن دریافت نکردم .حتی گفتم که اینو دادن بابت بدهی و الان این ادعا رو میکنن دستگاه هم همون موقع قیمتش در اون حدود طلبم بود پایینتر هم بود.
الان نه میتونم دستگاه رو بفروشم نه به دردم میخوره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود