مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادان آپارتمان در اختیار دوست و فامیل

با سلام و خسته نباشید سئوالی دارم من مالک آپارتمانی هستم که همسایه من بطور ثابت نیستند و همیشه آپمارتمان را در اختیار فامیل و دوستان مجردشان و خانواده و دوستانشان قرار میدهند و به هیچ عنوان فرهنگ اپارتمان نشینی را رعایت نمی کنند چندین بار توسط مدیر و بقیه ساکنین به مالک اصلی تذکر دادایم تقریبا شده برای آنها مثل یک خوابگاه عمومی ممنونم میشم راهنماییم کنید اگر به طرح شکایتی باشه