مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضاء و اثر انگشت

سلام بنده در سال 92 از شخصی اپارتمان پیش خرید کردم متاسفانه فروشنده ملک و به چند نفر فروخت و اقدام به صوری بودن معامله با من را مطرح کرد بعد چون به نتیجه نرسید ادعا کرد که مبایعه نامه توسط من جعل شده و بعد از کارشناسی یک نفره و سه نفره اصالت قرارداد تایید شد حالا طرف یه توافقنامه تایپ کرده و امضاء و اثر انگشت بنده رو زیر برگه جعل کرده و از بنده شکایت کرده توضیح که طرف بیش از 100 شاکی دارد که برای چند نفر دیگر نیز مشابه همین توافقنامه فقط مشخصات فردی فرق میکند را اماده کرده و شکایت کرده است حالا سوال اینکه بنده برای اثبات اینکه امضاء و اثر انگشت جعل شده چه باید بکنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول اینکه می بایست در همان دادگاهی که توافقنامه را ارائه کرده ادعای جعل کنید.
دوم شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید.