مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دو فرزندم

سلام من خانم 33 ساله خانه دار هستم. یازده ساله ازدواج کردم یک فرزند پسر 8 ساله یک دختر 3 ساله دارم همسرم بد دهن و پرخاشگره و چندبار متوجه خیانتش شدم ولی مدرکی ندارم. برای طلاق حضانت دو فرزندم چه کنم؟ پدرشوهرم هم جانبازه
باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در قانون ایران طلاق دست مرد است برای طلاق از طرف زوجه می بایست یکی از شروط 12 گانه عقدنامه از طرف زوج رعایت نشده باشد و دلیل و مدرک داشته باشید. اگر دلیل نداشته باشید دادخواست طلاق بی فایده است.
ولیکن میتوانید حق و حقوق مالی خود از قبیل مهریه و نفقه را مطالبه کنید.
حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر است.