مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مطالبات از کارفرما

سلام، خسته نباشید.
ازتون خواهش میکنم به سوال من پاسخ بدید و کمکم کنید.
من از کارفرمای خودم که یه شرکت پخش در شهرستان رشت و نمایندگی محصولات بهداشتی رو داره مطالبات 2 ماه و طلب دارم.
طبق قرارداد و قول و قراری که داشتیم
حقوق ثابت اداره کار بود و ایاب ذهاب و عیدی + پورسانت از فروش
ولی هیچ دریافتی نداشتم و هر روز به دروغ به من وعده و وعید میدن تو رو خدا کمکم کنید...
از تاریخ 15 فروردین ماه امسال باهاشون قرارداد داشتم و تا 12 خرداد ماه پیششون کار کردم و قول 5 تا 10 خرداد و داده بودن ولی تا امروز یا تلفن جواب نمیدن یا امروز و فردا میکنن... چیکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به اداره کارمراجعه کنیدوشکایت نمایید.موفق باشید