مشاوره حقوقی رایگان - استفاده دیگران از کارتخوان

سلام، دوست من یک ‌مغازه اجاره می‌کند و اون جا را به یک قهوه خانه تبدیل می‌کند. در زمان افتتاح قهوه خانه یک دستگاه کارت خوان هم برای سریع انجام شدن حساب کتاب‌ها خریداری کرد. تا این که چندین بار توسط افرادی که همیشه با دوستان خود به آنجا رفت و آمد داشتند از دستگاه کارتخوان برای نقل و انتقال پول قمار استفاده می‌کردند. حتی زمانی که این دوست من از موضوع باخبر می‌شود، به آن‌ها می‌گوید که دیگر این کار را انجام ندهند. ولی دیگه دیر شده چون مأمورین پلیس به آنجا با حکم قضایی وارد می‌شوند و دستگاه را جهت بررسی با خود می‌برند؛ و متوجه گردش مالی زیادی می‌شوند. مالک د‌ستگاه که دوست من است، بازداشت می‌شود و با قرار وثیقه سی میلیون فعلا آزاد می‌شود تا رسیدگی نهایی. می‌خواستم بدانم حکم محکومیت به مالک‌ دستگاه کارتخوان داده می‌شود یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد جهل و عدم اطلاع خودش و نسبت به سوء استفاده ديگري / ديگران با معرفي ان افراد اثبات كند
اگر دوست شما بعد از اطلاع از موضوع صرفا به تذكر شفاهي اكتفا كرده باشد اما هيچ ممنوعيت و اقدام موثري بعمل نياورده باشد از اين حيث مورد مواخذه احيانا محكوميت قرار مي گيرد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بعد از رسیدگی قضایی بستگی به دفاعیات متهم و مقبول یا غیر مقبول واقع شدن ادعاعایش دارد تا حکم حسب مورد برائت یا محکومیت صادر شود.