مشاوره حقوقی رایگان - استفاده دیگری از دستگاه کارتخوان

سلام. من 30 سال دارم و محجوریت دارم. 3 نفر با وعده و وعید از کارت من 50 میلیون با یک کارتخوان کشیدند و مدرک هم همون رسید دستگاه طرف هست. شکایت کردم و حالا صاحب حساب میگوید که همسایه اش مشتری (یعنی من رو) رو آورده از دستگاه اون ها کارت کشیده و خودش از چیزی خبر ندارد و پول رو به همسایه رو بعدا داده است. از خودش میخواهد رد کند. راهنمایی کنید میتواند بگوید من پول رو به همسایه ام داده ام؟ و دستگاه کارتخوان و حساب من رو یک نفر دیگر استفاده کرده است؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

بستگی دارد چه شکایتی کرده اید و بر اساس چه مستنداتی و خواسته چه بوده لیکن اصولا در پرونده حقوقی بار اثبات اینکه خبر نداشته بر عهده وی بوده و در کیفری نیز اگر بتواند ثابت کند برای شخص دیگری کارت کشیده و جرم ثابت شود حداکثربه معاونت متهم میشود