مشاوره حقوقی رایگان - وکالت پدر محجور

سلام، پدری دارم 90 ساله و فراموش کار شده. بنده 65 سال دارم و تک پسر و بچه‌ی ارشد خانواده هستم. دوخواهر کوچکتر از خودم هم دارم. برای جلوگیری از سوء استفاده‌ی خواهران از پدرم، آیا قانون این اجازه را به بنده می‌دهد (بعنوان تک پسر و فرزند ارشد) در تمام اموال پدرم اختیار تام داشته باشم؟ اختیاراتم در چه حد هست نسبت به چنین پدری؟
ممنون از زحمات شما
باسپاس.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تاحکم حجرپدزتوسطدادگاه صادرنگردد,کسی حق مداخله دراموالش ندارد.فراموشکاری موجب حجرنیست پدرشما ازدادگاه درخواست تعیین امین برای اموالش بنماید وشما رابعنوان امین معرفی نماید.