مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در سرمایه و کار

سلام وقتتون بخیر. میخواستم نحوه محاسبه سود حاصل از شراکت رو بدونم. مثلا من و دوستم میخوایم بصورت مساوی یه مبلغی برای کار بذاریم. اون کار کنه ولی من فقط سرمایه گذار باشم. چطور باید سود حاصل رو تقسیم کنیم؟
یعنی من نصف پول بذارم ولی اون کار کنه، چطوری باید سود رو تقسیم کنیم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به توافقتان. قانونا چیزی پیش بینی نشده. در صورت سکوت طرفین بالمناصفه خواهد بود