مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت از شرکتی به رسمی

باعرض سلام خدمت شما. بنده از سال 89 مشغول به کار هستم در شرکت توزیع برق به عنوان برقکار شبکه و فرزند آزاده و جانباز 25 درصد ولی تاکنون خبری از تغییر وضعیت نشده خواهشن راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام موضوع تغییر وضعیت شغلی شما تابع نظامات ومقررات خاص داخلی شرکت توزیع است لذاتلاشتان باید درون سازمانی باشدتابرون سازمانی چرا که ادارات کارگزینی واقف به پست های خالی سازمانی هستندوقادرندکارسازی نمایندموفق باشید