مشاوره حقوقی رایگان - تهدید کارفرما به شکایت از بنده به جرم عدم حسن انجام کار

درود
طی 9 ماه در یک شرکت بعنوان یک حسابدار مشغول بکار بودم در دی ماه 98 از شرکت طبق قانون کار یک ماه قبل به صورت کتبی استعفا دادم به علت اینکه شرکت به اصول و اخلاق کاری پایبند نبوده و بعد از خروج از شرکت زمانی که به کارفرما گفتم حق و حقوقم را بده آن ها من را تهدید کردند که از تو شکایت میکنیم که حساب و کتاب شرکت را بهم ریخته ای و قرارداد و سفته های حسن انجام کار خود را از شرکت دزدیده ای، وقتی من گفتم شما هیچگونه قرارداد و سفته از من ندارید آن ها گفتند دو نفر شاهد صوری از شرکت می آوریم که شهادت دهند تو این ها را برداشته ای و به دادگاه شکایت میکنیم تا حسابرس بیاورند تا حساب و کتاب روی که خودشان خراب کرده اند را حسابرسی کند. حالا با گذشت شش ماه از استعفای من آیا آن ها می توانند از من به این جرم ها شکایت کنند ؟؟؟ آیا من میتوانم حق و حقوق خود را دریافت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ادعاي سرقت به اين اساني كه گفتن قابل اثبات نيست قصد ترساندن و پشيمان كردن شما را دارند فرضا ادعا ي انها صحيح باشد سفته ها متعلق به شما بوده اين سرقت نميشود سرقت يعني مال متعلق به ديگري بطور مخفيانه ربوده شود شرايط ديگر
مطالبات قانوني خودتون را از مراجع داخلي اداره كارپيگيري كنيد اگر نتيجه نگرفتيد به ديوان عدالت اداري شكايت ببريد

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله شما میتونید بابت حق وحقوقتون اعم از عیدی پاداش مرخصی سنوات حقوق معوقه وبیمه و... به اداره کار شکایت کنید وعلیه کارفرما رای بگیرید وربطی به تهدید وشکایت احتمالی اونها نداره . کارفرما اگر هرشکایتی علیه شما مطرح کنه باید با ادله اثبات دعوی جرم ارتکابی شمارو اثبات کنه که بسیارسخته ، ضمنا شرکت حق گرفتن سفته حسن انجام کار از کارگر نداره مگر قراردادخاصی دراینمورد موجودباشه که اگرهم باشه بازحق وصول سفته رو نداره اول باید اثبات کنه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 با حق المشاوره کمتر )

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اظهاراتشان راه به جایی احتمالا نمی برد اگر از اقدامات خود مطمعنید نگران نباشید. مگر قصوری نموده باشید