مشاوره حقوقی رایگان - حسن انجام کار

با سلام وقت بخیر و خدا قوت
بنده راننده نقلیه شهرداری می باشم که با خودروی شخصی به صورت استیجاری کار می کنم. پیمانکار و شهرداری هر برج از حقوق ما حسن انجام کار بصورت ماهانه کم و بعد 4 ماه در مجموع پرداخت می کنن، آیا اینکار مجاز است؟
با اینکه برای ما بیمه رد می‌شود مرخصی ماهانه نداریم و در صورت روزهای تعطیل یا مرخصی حقوقی پرداخت نمی شود؟

پاسخ ها :

سعید اکبرزاده

جناب آقای سعید اکبرزاده:

کم کردن حقوق بابت حسن انجام کار به صورت ماهانه دوره پشتوانه قانونی باشد همچنین ندادن مرخصی ماهانه برخلاف این است که قانون کار و قوانین مورد تصویب ایران می باشد همچنین اگر در روز تعطیل یا مرخصی به کار به بردارید بلاشک کارفرما و یا کسی که برای او مشغول کار می باشید باید حقوق آن روز را حتی به نظر حقوقی اینجانب بالاتر از روزهای عادی پرداخت کند